Sleduj nás

Sean O’Malley tipuje průběh svého souboje s Thomasem Almeidou. Budou se vypínat pojistky!

Sean O’Malley tipuje průběh svého souboje s Thomasem Almeidou. Budou se vypínat pojistky!

Sean O’Malley již zná termín svého dalšího souboje a už teď slibuje, že to pro něho bude pořádná brnkačka.

Sebevědomý americký bojovník, který má na kontě jednu profesionální MMA prohru, se ve své mysli stále cítí neporažen. A co víc, údajně v bantamové váze, kde zápasí, nemá ani sobě rovného soupeře.

Když byl tedy „Sugarovi“ předhozen Thomas Almeida, nebál se s předstihem říct, že už teď ví, jak s ním naloží. Bude to čisté KO.


„Původně mě UFC oslovilo s tím, jestli bych nemohl bojovat už 13. února. Řekl jsem ok, nemám problém, jenže to zase nevyhovovalo mému soupeři, který chtěl více času, aby se na mě mohl připravit,“ rozpovídal se O’Malley.

„Souhlasil jsem s tím, ať tedy Almeida dostane více času, ale stejně mu to bude prd platné. Na chlápka, jako jsem já, se nedá připravit,“ chválil se sebevědomý šestadvacetiletý bijec.


„Myslím si, že nás bude čekat sladký fight… Sladký teda pro mého soupeře, kterého čekají sladké sny. Půjde zřejmě o kickboxerský typ souboje, ale protože jsem rychlejší, vyšší a lepší, tak to bude jen otázka času, než se má pravačka setká s jeho bradou,“ předpovídal O’Malley.

Sean O’Malley už ví o dalším duelu v UFC

Duelu mezi Seanem O’Malleym a Thomasem Almeidou se dočkáme 27. března na turnaji UFC 260. Oba borci by měli být součástí hlavní karty, jíž bude vévodit titulová bitva mezi Stipem Miocicem a Francisem Ngannouem.



Další články