Sleduj nás

Seanu O’Malleymu se rýsuje velká nabídka. Vyzvat by ho měl bývalý šampion bantamové váhy

Seanu O’Malleymu se rýsuje velká nabídka. Vyzvat by ho měl bývalý šampion bantamové váhy
Sean O’Malley by měl konečně dostat prostor k tomu, jak naplno prokázat své bohaté zkušenosti, o kterých tak často a velmi rád mluví.

O bitvu s perspektivním bojovníkem projevil dle svědectví Chaela Sonnena jeví zájem bývalý šampion bantamové váhy Dominick Cruz. Ten sice v posledních letech absentoval, nyní však už má na svém kontě dva zápasy a je připravený si na svá bedra naložit i větší zátěž.

„Dominick Cruz vs. Sean O’Malley, prosím, UFC, na nic nečekejte a rovnou ten zápas podepište,“ řekl nečekaně Sonnen na svém videu, kde stihl podotknout, že hlavním organizátorem této bitvy má být sám Cruz.


„Dominick mi před chvílí řekl, že tohle je ten zápas, který sám chce. Nevíme jenom, jestli by to chtěl i Sugar, ale to brzy zjistíme. Tohle by pro něj byla náročná zkouška, ale taktéž šance, jak prokázat své zkušenosti a přiblížit se k titulové šanci,“ dodal Sonnen.

O’Malley má na svém kontě čtrnáct zápasů, přičemž třináctkrát z oktagonu vystupoval jako vítěz. Ve své mysli je navíc stále neporažen, neboť svého jediného přemožitele, „průměrňáka“ Marlona Veru, nazval „luckerem“, který by nikdy jinak neměl šanci.


Další články