Sleduj nás

Šéf UFC potvrdil, jakou výsadu bude mít připravenou pro vítěze bitvy McGregor vs. Poirier 3

Šéf UFC potvrdil, jakou výsadu bude mít připravenou pro vítěze bitvy McGregor vs. Poirier 3
Dana White nastínil svůj ideální obrázek pro popředí žebříčku divize lehké váhy.

Původně se o tom mluvilo, leč oficiálně potvrzené to zatím nebylo. Nyní nám však Dana White přiložil poslední, to nejdůležitější polínko do ohně všech předchozích spekulací. Vítěz velmi vyhlížené trilogie z hlavního zápasu turnaje UFC 264 bude skutečně bojovat o titul lehké váhy.

„Zatím to není vytesáno do kamene, jelikož se stále může cokoliv přihodit, ale jinak počítáme s tím, že bude vítěz mezi McGregorem a Poirierem bojovat o pás… Snažím se říct, že tento fight dává největší smysl,“ poznamenal velký boss vrchní MMA organizace, která bude již tento víkend pořádat dost možná největší bojový turnaj současného roku.


Že se vítěz zmíněné trilogie stane prvním vyzyvatelem nového šampiona, s tím mimo jiné počítá i sám Brazilec Charles Oliveira, který se na trůn hmotnostní kategorie do 70 kg dostal po Khabibovi Nurmagomedovovi, jenž odstoupil do důchodu.

„Počítám s tím, že mým příštím soupeřem bude buďto Dustin, anebo Conor. Je mi ale jedno, kdo z nich to bude. Vím o sobě, že je můžu porazit oba dva. Disponuji sice skvělým jiu jitsu, ale něco uvnitř mi říká, že je seknu na KO,“ prohlásil ještě před svou první obhajobou šampion Oliveira.


Mimo titulový obrázek tak bohužel i nadále zůstává Justin Gaethje, který je momentálně bez soupeře a o jeho návratu se ani příliš nahlas nemluví. Existují ale určité spekulace, podle kterých by se na podzim mohl utkat s Michaelem Chandlerem. Tak uvidíme…


Další články