Sleduj nás

Šéf UFC zhodnotil Morenův výkon. Takové překvapení upřímně ani nečekal

Šéf UFC zhodnotil Morenův výkon. Takové překvapení upřímně ani nečekal
Dana White byl sám velmi překvapen tím, že se na trůnu muší váhy vyměnila stráž.

Brazilec Deiveson Figueiredo vstoupil do odvety, v níž byl papírovým favoritem. Průběh utkání však nasvědčoval zcela něco jiného, což zaskočilo i renomovanou hlavu noblesní MMA organizace.

„Abych k vám byl brutálně upřímný, s něčím takovým jsem vůbec nepočítal. Už před zápasem jsem si myslel, že Brandon Moreno určitě nevyhraje. Očekával jsem, že si druhý fight Figueiredo pohlídá…,“ překvapil Dana White na tiskové konferenci.


„Inu, spletl jsem se. Nicméně je třeba uznat, že si tuto výhru Brandon plně zasloužil. Byl to z jeho strany naprosto pekelný výkon. Se svým soupeřem si poradil, jako by to ani nic nebylo. Navíc je to první ryze mexický šampion v UFC,“ poukazoval na historický okamžik.

Nyní bude mít White před sebou další manažerský úkol. Bude se totiž muset rozhodnout, zdali Figueiredovi nabídne trilogii, po které on sám velice prahne, anebo nebude divizi muší váhy nadále zdržovat a dá prostor ostatním vyzyvatelům předvést svůj potenciál.


Kdyby se ovšem Deiveson své trilogie nedočkal, zvážil by údajně přesun do bantamové váhy, aby neměl tak velké potíže se shazováním.

Další články