Sleduj nás

Slovenská jednička Ľudovít Klein zná datum a dalšího soupeře v UFC!

Slovenská jednička Ľudovít Klein zná datum a dalšího soupeře v UFC!
Slovenská MMA jednička a jediný zástupce východních sousedů v UFC zná konečně jméno svého následujícího soupeře.

Borec s přezdívkou The Train a bilancí čtrnáct výher a čtyři porážky se stejně jako Klein vrací po nepříliš vydařeném výkonu. Lajoš se tři kola přebíjel s Michaelem Trizanem, ale odnesl si jednomyslnou porážku na body.

Nate Landwehr dopadl ještě o poznání hůř, protože inkasoval naskočené koleno a po necelé minutě prohrál KO. Oba borci tak potřebují zabrat a připsat si zelené políčko do statistik.


Klein si z porážky, která přišla po dlouhých čtyřech letech, moc nedělal. "Prohru jsem vzal sportovně, stejně tak i moji blízcí. Setkal jsem se pouze s podporou. Měl jsem šňůru vítězství, teď přišla porážka, po které ale opět přijde šňůra výher."

Mr. Highlight si kromě porážky odnesl ze zápasu i zranění své obávané levé nohy, která uspala již několik soupeřů. "Nohu již zatěžuji stejně jako před tím. K urychlení regenerace mě pomáhalo pozitivní myšlení a nevzdávat se."


Ludovit Klein vyhra ufc

Ludovit Klein vs. Nate Landwehr


Třiatřicetiletý Američan se do UFC dostal zajímavou cestou. V letech 2017 až 2019 nastupoval v ruské organizaci M-1, kde zvládl vyhrát pět zápasů v řadě. Měl se utkat i s jiným slovenským borcem, to s Ivanem Buchingerem. Buki ale z M-1 nakonec odešel a tak musí slovenskou sílu předvést Lajoš. Šanci k tomu bude mít už 16. října. V APEX Centru na turnaji se představí třeba i Arlovski nebo Holm.


Další články