Sleduj nás

Smith: Jon Jones udělal dobře, že odešel, konkurence tu na něho byla až příliš velká

Smith: Jon Jones udělal dobře, že odešel, konkurence tu na něho byla až příliš velká
Dlouhá léta byl Jon Jones považován za nejlepšího MMA zápasníka planety, kterého jen tak někdo nepřemůže. Jeho poslední fighty ale už tak přesvědčivé nebyly.

Jones je sice kvalitní bojovník a vesměs stále neprohrál, ale jeho poslední forma už tak přesvědčivá nebyla. To mělo být podle všeho hlavním důvodem, proč se jindy obávaný šampion polotěžké váhy přesunul do ústraní.

Jon Jones je neporažená hvězda UFC


„Myslím si, že Jones udělal dobře, když odešel do důchodu, ta konkurence tu na něho byla už příliš vysoká. Jan Blachowicz by ho určitě mohl porazit a dozajista bych ho mohl porazit i já,“ uvedl „Lionheart“ Smith na tiskové konferenci, čímž naznačoval, že „Bonesovi“ tak moc nešlo o finance, jak se hovořilo.

„Jon je přitom jedním z nejlepších bojovníků vůbec, ale i jeho dohnala doba. Již dříve byly některé jeho fighty velmi těsné, teď už se ale pohyboval na opravdu tenkém ledě,“ přidal.

Podobný názor zastává čím dál více lidí a na Jonesovi nyní bude, zdali skutečně zůstane mimo hru, anebo jestli se vrátí, aby se pokusil všechny přesvědčit o opaku. Pokud se nám ale ukáže, již to nebude v polotěžké váze, nýbrž ve váze těžké, kde ta míra rizika pro něho může být přeci jenom ještě větší.


Další články