Sleduj nás

Souboj mezi Joshuou a Usykem přinese devastující KO, myslí si David Haye

Souboj mezi Joshuou a Usykem přinese devastující KO, myslí si David Haye
Den D se přiblížil. Už příští víkend vstoupí do ringu Anthony Joshua, který bude své čtyři pásy hájit proti Oleksandru Usykovi. Jak tato bitva dopadne?

Mnohé předzápasové předpovědi hovoří o tom, že ani jeden z bojovníků nebude nic riskovat a nakonec o výsledku rozhodnou až bodoví rozhodčí. Tento scénář jsme mohli vidět už v odvetě Joshuy s Ruizem a fanoušci z něho příliš nadšení nebyli.

Protože je ovšem každý soupeř odlišný, takový David Haye se domnívá, že se „AJ“ díky pomoci svého týmu dokáže dokonale připravit. Pak by měl vytasit i nějaké drtivé KO.


„Všechno je to o tom, jak k tomu oba borci přistoupí. AJ drží výhodu ve fyzické stavbě těla a větším rozsahu paží. Pokud se dokáže skvěle přizpůsobit, a já věřím, že dokáže, pak využije svého bravurního jabu, aby Usyka vždy načal a pak se ho pravou rukou pokoušel zakončit,“ předvídá Haye.

„Vizualizuji si to pouze ve své hlavě, ale myslím si, že tohle je přesně ten typ souboje, kde Joshuovi budou stačit klasické jedničky a dvojky, musí je jen umět dobře načasovat. Jednou mu to vyjde a trefí nějaké devastující KO,“ očekává.


Nám se hodí jen připomenout, že se bitvy mezi Joshuou a Usykem dočkáme příští víkend. Vzhledem k přívětivému londýnskému času by se hlavní zápas turnaje měl uskutečnit ještě před sobotní půlnoci.

Další články