Sleduj nás

Špatná zpráva pro McGregora, čtvrtý zápas s Poirierem se možná nikdy neuskuteční

Špatná zpráva pro McGregora, čtvrtý zápas s Poirierem se možná nikdy neuskuteční
Dustin Poirier hodlá nyní bojovat o titul lehké váhy, a pokud svou misi zvládne úspěšně, tak se údajně zaměří na jiný byznys, který se ale už nebude týkat MMA.

Dana White původně informoval, že až se Conor McGregor plně zotaví ze zranění své zlomené nohy, začne hledat možnost, jak uspořádat s Poirierem čtvrtý zápas.

Sám americký bojovník byl kvůli Irovým nadávkám této možnosti otevřený, ale jak se mu celá situace postupně rozležela v hlavě, pochopil, že si tady už nemá co dokazovat.


„Conora jsem porazil již dvakrát, ať se mu to líbí, nebo ne. Stále věřím tomu, že si tu nohu zlomil mým zapříčiněním, a kdyby si ji nezlomil, tak bych ho stejně ukončil. Viděl jsem mu na očích tu stejnou bezmoc, jako jsem viděl v našem druhém zápase, když jsem ho omráčil,“ prozradil Poirier.

Jediným jeho cílem je tedy pás šampiona. „Titul lehké váhy je mým hlavním cílem od samotného začátku. Pokud se mi ho podaří získat, pak jsem v rámci MMA udělal vše, co jsem chtěl,“ uvedl.


Na nějaké obhajoby teď nemyslí. „Teprve uvidíme, ale možná se na to pravděpodobně tady už vykašlu a vydám se prodávat svou pálivou omáčku,“ naznačil, že by se mohl věnovat vlastnímu podnikání.

Poirierův trenér chvíli mluvil i o možnosti, že by se jeho svěřenec mohl přesunout do velterové váhy. O této variantě však Dustin ještě nehovořil, patrně posledními dvěma zápasy s Conorem vydělal dostatek peněz, aby mohl všechny bojové starosti hodit za hlavu.


Další články