Sleduj nás

Starý McGregor, jakého jsme znali, se už nevrátí, je přesvědčený Bisping. Ovlivní to duel s Poirierem?

Starý McGregor, jakého jsme znali, se už nevrátí, je přesvědčený Bisping. Ovlivní to duel s Poirierem?
Bývalý šampion střední váhy Michael Bisping je toho názoru, že starý Conor McGregor již definitivně zmizel a nic na světě ho už jen tak nenahradí.

Podle bývalého vládce divize do 84 kg se hvězdnému Irovi podařilo splnit si sen, po němž touží snad asi všichni zápasníci. „Bojujeme, abychom uživili svou rodinu, ale také proto, abychom učinili náš život lepší,“ říká.

S tím je spojena i vidina života v luxusu. „Sníme o drahých autech, luxusních lodích, přepychových šatech, diamantových hodinkách apod. Když se podíváte na Conora, on už tohle všechno má,“ poukazoval na tu zásadní věc.


„Ten starý Conor, jakého jsme znali, se už nikdy nevrátí. Může mít v sobě záblesky svého starého ega, ale jeho chuť už nikdy nebude stejná. Ten člověk je už překrmený tím vším, čeho dosáhl,“ uvedl Bisping.

Jak to tedy ovlivní trilogii s Poirierem? „Nesnažím se říct, že McGregor už nemůže něco vyhrát. Jen poukazuji na to, že to bude mít ohromně těžké. Zejména za této konstelace hvězd,“ doplnil Bisping v rozhovoru pro TalkSport.

Další články