Sleduj nás

Sterling směrem k Yanovi: Gratuluji ti k výhře, ale teď je na čase, aby tě někdo konečně vychoval

Sterling směrem k Yanovi: Gratuluji ti k výhře, ale teď je na čase, aby tě někdo konečně vychoval
Aljamain Sterling se již oklepal ze všech zdravotních neduhů a začátkem nového roku bude připraven Petru Yanovi nabídnout odvetu.

Sterling měl potíže s krční páteří, kvůli čemuž přerušil nejen původně avizovaný zápas s Yanem, ale i veškerou svou přípravu. Do té se postupně vrací až nyní, přičemž vyhlíží návrat do klece někdy v lednu, únoru, nejpozději však v březnu.

Yan si mezitím v době šampionově absence poradil s Corym Sandhagenem, jehož jasně předčil na body. Do své moci tak získal prozatímní titul bantamové váhy a teď má tedy volnou cestu až ke Sterlingovi.


„Gratuluji ti, Petře, vysloužil sis ode mě bití,“ oznámil šampion na svých sociálních sítích. „Je na čase, abych tě konečně naučil, jak se má bojovník správně chovat,“ přidal.

Mezi oběma borci už panuje jakási zlá krev, jeden toho druhého uráží, zejména Yan se ovšem ve své kritice nebojí zarýt pořádně hluboko. Naposledy například Sterlinga nazval srabem a hercem, jehož by nominoval na Oscara.


Není se čemu divit, že podobné reakce nenechávají Aljamaina chladného, proto hodlá svého soupeře poučit v boji. Zejména fanouškům bude muset ukázat, že tento dobře promazaný ruský stroj dokáže zastavit, naposledy to totiž příliš nevypadalo.

Další články