Sleduj nás

Stipe prohrál, protože byl prostě špatný. Zaplaťte mi a já Francise sfouknu, avizuje Jones

Stipe prohrál, protože byl prostě špatný. Zaplaťte mi a já Francise sfouknu, avizuje Jones
Jon Jones je připravený ukončit „hype“ okolo obávaného Predátora Francise Ngannoua.

Ten se na posledním UFC turnaji opět předvedl v parádním světle, když v úvodu druhého kola přemohl šampiona Stipeho Miocice. Za tento výkon se dočkal spousty uznání a mnozí dokonce Francise označili za nejlepšího knokautéra v těžké váze, který by hravě ukončit i jindy neomylného „Bonese“.

Jones si ovšem tato slova vzal velmi osobně. O to víc ho překvapilo, když jeho dovednosti zpochybnil i sám Dana White, který mu doporučil, aby před Predátorem utekl až do střední váhy.


Jon Jones chce peníze a zápas v UFC

Jon Jones je připraven naskočit v UFC


„Do střední váhy? Všechnu tuhle svalovou hmotu nenabírám jen tak!“ odpovídal Jon. „Uznávám, že Francis předvedl dobrý výkon, ale Stipe byl proti němu prostě špatný. Nezapomínejte na to, že já rozhodně nejsem tak hloupý,“ připomínal, že za jeho veškeré úspěchy může vysoké bojové IQ.

„Pokud vás to skutečně zajímá, tak chci doopravdy s Ngannouem bojovat, ale také chci dostat zaplaceno. Opustil jsem polotěžkou váhu, nabral svalovou hmotu a nyní o mně lidé mluví, že jsem vyděšený? Jediné, o co prosím, je to, abych dostal zaplaceno,“ rozepsal se na svém Twitteru.


„Lidé vidí člověka s KO silou a ihned ho vyhypují až do nebe. Já sám jsem zastavil už několik týpků, kteří disponovali velkou silou. A jsem připravený vám to znovu dokázat, že KO úder neznamená nic! Zaplaťte mi a já to dokážu,“ připomínal Jones.


Další články