Sleduj nás

Stoprocentně se ještě stanu šampionem těžké váhy, nepochybuje Stipe Miocic

Stoprocentně se ještě stanu šampionem těžké váhy, nepochybuje Stipe Miocic
Někteří lidé mu nevěří, ale on sám o sobě rozhodně pochybovat nepřestane.

Když se konal turnaj UFC 260, těžká váha na něm poznala nového krále těžké váhy, jímž se stal knokautový umělec Francis Ngannou. Ten předvedl část ze svého pověstného kouzla a úřadujícího šampiona ukončil ve druhém kole na TKO.

Miocic sice stárne, ale rozhodně se nenechává přesvědčit názorem, že by přicházel o svou sílu. „Stoprocentně se stanu ještě šampionem, tím jsem si jist!“ řekl v Submission Radiu.


Není to poprvé, co se Stipe bude muset poprat s nepřízní osudu. I Daniel Cormier ho dokázal porazit a on si pak našel recept na dvě výhry proti téže soupeři v řadě.

„Nebudu Francisovi nic upírat, ta noc (na UFC 260) mu patřila. Trefil mě úderem, který jsem vůbec neviděl. Vím ovšem, co jsem v tom zápase udělal špatně, a proto se na to mohu zaměřit. Vrátím se silnější a ještě si vezmu zpět to, co je mé,“ sdělil.


Dostat KO v těžké váze není záležitostí, která se vyřeší ze dne na den. Stipe má nyní lékařskou stopku, což je také jedním z důvodů, proč organizace pro první Predátorovu obhajobu ukázala na Derricka Lewise.

„Je to v pohodě, na svou šanci si počkám. Cítím se dobře a dozajista se vrátím silnější,“ konstatoval přesvědčený „Nejobávanější muž planety“, který je zároveň považován za nejlepší těžkou váhu celé historie MMA.

Další články