Sleduj nás

Strickland: Věděl jsem, že Rockhold ze zápasu odstoupí, neměl by žádnou šanci mě porazit

Strickland: Věděl jsem, že Rockhold ze zápasu odstoupí, neměl by žádnou šanci mě porazit
Součástí velmi nabité karty pro UFC turnaj v New Yorku měla být i válka mezi Lukem Rockholdem a Seanem Stricklandem. První jmenovaný ale z avizované bitvy odstoupil.

Bývalý šampion střední váhy UFC Rockhold tak učinil na doporučení lékařů, jelikož má vleklé potíže se zády, která mu nedovolí bojovat naplno... Zejména před tak nabitou a energetickou halou, jakou je Madison Square Garden.

Protože měl ovšem Rockhold před zápasem velké řeči o tom, jak snadno vyhraje, má ho nyní jeho původní soupeř za blázna. „Vlastně jsem ani nepochyboval o tom, že by do toho souboje měl nastoupit,“ řekl Strickland pod náporem emocí.


„Abych byl upřímný, od samotného začátku jsem tušil, že Luke přijde s nějakou výmluvou. Já i on máme za sebou jeden sparing, ve kterém jsem ho naprosto přejel a málem i uspal. Byl to pro něho tak silný zážitek, že si druhé kolo se mnou už ani nedal. Proto jsem věděl, že do zápasu se mnou nezasáhne,“ měl jasno Strickland.

Potíž je pouze v tom, že je nyní kalifornský bojovník bez vhodného tanečního parťáka. Organizace se mu v krátkém termínu, tedy do 6. listopadu, pokusí ještě někoho sehnat. Prozatím se mu ale nehlásí žádní kloudní kandidáti.


Další články