Sleduj nás

Světe, těš se, tohle je lepší verze samotného Khabiba, velebí svého svěřence manažer

Světe, těš se, tohle je lepší verze samotného Khabiba, velebí svého svěřence manažer
Lidé mají rádi kvalitní zápasníky a jeden takový se dle manažera právě klube, aby nám předvedl své nejlepší umění.

Islam Makhachev je člověk, pomalu už jakýsi fantom, o kterém se poslední dobou hodně, ale opravdu hodně mluví. Chválí ho jak jeho bojoví kolegové, tak dokonce i zápasníci konkurence (až na Justina Gaethjeho, který jím pohrdá).

Dokáže ovšem tento ruský bijec naplnit vysoká očekávání, která do něj lidé kolem něho vkládají? Takový manažer Ali Abdelaziz o tom vůbec nepochybuje.


„Abych byl zcela upřímný, a tím se nesnažím nikoho dotknout, tak Islam bude nejlepší bojovník planety. Už teď se domnívám, že to je lepší verze samotného Khabiba. Islam je jediný člověk, který dokáže Khabiba přemoct v grapplingu, a to je disciplína, ve které byl Khabib v celém UFC vždy nejlepší!“ rozvášnil se Abdelaziz.

„Dozajista máme možnost sledovat práci a postup budoucího šampiona lehké váhy. Pokud ho ještě teď celý svět nezná, tak věřte, že brzy bude. Makhachev je budoucí tváří bojových sportů,“ chválil svého svěřence vrchní šéf ze stáje Dominance MMA.


Cestu ruského bijce, jehož skóre čítá 20 výher a jednu porážku, můžete sledovat i vy, konkrétně 30. října na turnaji UFC 267, kde mu bude soupeřem Dan Hooker. A kdo ví, třeba po tomto zápase bude už jen jednu výhru od titulu.


Další články