Sleduj nás

Tak si myslím, že se mě Holloway bojí, proto tu trilogii oddaluje, popichuje Volkanovski

Tak si myslím, že se mě Holloway bojí, proto tu trilogii oddaluje, popichuje Volkanovski
Max Holloway má být dalším soupeřem, který vyzve šampiona pérové váhy v boji o titul. S podpisem smlouvy ale zatím váhá… Že by se bál?

Otázku ohledně strachu jako první otevřel sám Alexander Volkanovski, který si je moc dobře vědom toho, že nad Hollowayem vede 2-0 na zápasy. Kdyby se mu tedy podařilo vyhrát i potřetí, dost možná by tím svého havajského soupeře nadobro uzemnil.

„Všichni víme, že je Max další na řadě, žádná jiná možnost zde momentálně není. Nějak mi ale vrtá hlavou, proč jsem od Maxe ještě neslyšel žádnou reakci. Chci to mít už konečně potvrzené, abych si mohl naplánovat přípravu, ale zatím nic plánovat nemůžu,“ vypověděl Volkanovski.


Hlavní důvod prý pramení ze strachu. „Pro Maxe je tohle velká výzva, prohrává 0-2 na zápasy, může to být 0-3, což by se hluboce dotklo jeho sebevědomí. Možná proto se mu do toho hned nechce, možná proto váhá a bojí se. Pokud by se mnou prohrál znovu, jeho odkaz v UFC by skončil,“ tvrdí šampion.

„Zatím tu má Max jméno, proto může boj o pás vynechat a říct si o nějakou jinou výzvu, jen tak jeho odkaz zůstane zachován. Jakmile se mnou ale padne potřetí, už se o něm nebude moct mluvit jako o nejlepším. Ta sláva bude definitivně pryč. Možná proto se té trilogie se mnou bojí,“ popichuje Volkanovski.


Další články