Sleduj nás

Tak to prr, chlapče, jsi zatím úplná nula, krotí Pimblettovy emoce Sugar O’Malley

Tak to prr, chlapče, jsi zatím úplná nula, krotí Pimblettovy emoce Sugar O’Malley
Jakmile se Paddy Pimblett uvedl v UFC vítězným debutem, okamžitě začal vykřikovat, že si to tam celé podmaní. Jeho emoce ovšem velmi rychle zkrotil Sean O’Malley.

Americký „Sugar“ je sám zastáncem trashtalku, a tak se můžeme jen divit, co mu vadí na tom, když se o trochu pozornosti pokouší někdo jiný. Asi nováček Pimblett slavnému O’Malleymu nesedl do noty, a tak se do něho opřel.

„Ty a nejlepší? Tak to prr, chlapče, hoď tam hezky zpátečku a ukaž trochu pokory. Zatím jsi vůbec nic nepředvedl,“ vzkazoval šestadvacetiletý rodák z Montany, který působí v bantamové váze UFC. Tedy o dvě hmotnostní kategorie níže než perspektivní Paddy, který do MMA ligy mistrů právě přišel.


„Říkáš o sobě, že máš skvělý striking, grappling a prostě všechno. Pokud je to ale tak dobrý jako tvůj účes, tak určitě díru do světa neuděláš,“ rýpl si O’Malley prostřednictvím svého podcastu do Pimblettova sestřihu v tzv. „kastrolovém stylu“.

Další výstřelky již ze Sugarovy strany nepřiletěly, patrně chtěl ale jen zmírnit to „hype“, které se okolo liverpoolského bojovníka v UFC začalo tvořit. Stačil mu totiž jen jeden fight a rázem jeho Instagram zaplnilo tři sta tisíc nových sledujících. Mnoho fanoušků se nechalo svézt na této dominantní přívalové vlně, od níž toho ještě hodně očekávají.


Další články