Sleduj nás

Tak tohle byl jeden z nejlepších fightů, jaké jsem kdy viděl, velebí White Hollowaye s Rodriguezem

Tak tohle byl jeden z nejlepších fightů, jaké jsem kdy viděl, velebí White Hollowaye s Rodriguezem
Téměř pokaždé, když do hry nastoupí Max Holloway, používá Dana White spojení „jeden z nejlepších fightů, jaké kdy viděl“.

Tentokrát tuto frázi použil v souvislosti s víkendovým bojem Hollowaye s Rodriguezem. Oba borci spolu předvedli pekelnou pětikolovou bitvu, jíž doprovázela celá řada devastujících úderů. I když byl Max v celkovém měřítku lepší, jeho brada si dozajista užila.

„Šílený, naprosto šílený!“ dával White na tiskové konferenci najevo své emoce. „Tohle byl jeden z nejlepších fightů, jaké jsem kdy viděl. I navzdory tomu, že byl Yair nějaké dva roky mimo hru, si sem přišel a předvedl tento fantastický výkon. Bylo to neuvěřitelné,“ žasl.


„A Max? Ten jaké předvedl odhodlání. Osobně jsem si myslel, že to po druhém kole jeho nohy neustojí, že to do pátého kola nedá po všech těch kopech do lýtka, ale on mě opět naprosto vyvedl z omylu. Chodil si tam, jako by se mu ani nic nestalo. Ještě troufale prohlásil, že jsou jeho nohy v pořádku,“ smál se.

O titulovém vyzývateli teď tedy není žádných pochyb. „Když Max předvedl výkon jako tento, pak nemohu než říct, že je na nejlepší cestě k trilogii s Volkanovskim,“ završil White.


Další články