Sleduj nás

Tak tohle Khabib přehnal, jeho výrok proti ženám zkritizovala i Valentina Shevchenko

Tak tohle Khabib přehnal, jeho výrok proti ženám zkritizovala i Valentina Shevchenko
Khabib je možná skvělý zápasník, ale čím víc rozhovorů v poslední době podstupuje, tím víc kontroverznosti na sebe váže.

Asi nejvýraznějším se stal Orlův proslov, že jsou ring girls těmi nejvíce zbytečnými bytostmi v celém odvětví bojových sportů, na což on sám dokonce zareagoval již tak, že je ze své organizace (Eagle Fighting Championship) kompletně vyřadil.

Jak se asi dalo očekávat, proti tomuto názoru se bouří spousta lidí, zejména žen, které cítí, že zde dochází k nadřazenosti mužské rasy. To mimochodem Khabib také naznačil svým komentářem, že ženy nepatří jak ringu, tak ani do klece, nýbrž do domácnosti.


„Ať Khabiba jakkoliv uznávám, tak tohle opravdu silně přehnal,“ vyjádřila se současná šampionka muší váhy UFC Valentina Shevchenko.

„Dejme tomu, že tu nepotřebujeme žádné ring girls, ale také nepotřebujeme žádnou výbavu, žádná světla, žádné ozvučení, žádné diváky, a přesto tohle všechno máme, i když by nám stačilo pouze místo, kde bychom se utkali,“ pokračovala.


„Proč tohle všechno ale máme? Protože se to stalo součástí našeho sportu,  každičká z těchto věcí. Máte-li si představit turnaj UFC, všechny tyto detaily se staly jeho součástí a ring girls k tomu nepochybně také patří,“ sdělila Shevchenko v interview Jamesovi Lynchovi.


Další články