Sleduj nás

Teď by se mi hodilo, kdyby při mně stál Dana White, modlí se Edwards a doufá v boj o titul

Teď by se mi hodilo, kdyby při mně stál Dana White, modlí se Edwards a doufá v boj o titul
Leon Edwards doufá, že se mu podaří získat náklonnost šéfa UFC, aby se co nejdříve mohl zapojit do vysněného boje o pás.

Situace ve velterové váze se zdá být minimálně do 6. listopadu pevně dána. Pokud nedojde k nějakému nečekanému zranění, pak bude o pás bojovat Kamaru Usman s Colbym Covingtonem. Edwardsovi náleží ve velterové váze třetí příčka, ale takový Dana White se nechal slyšet, že by všechny bojovníky z popředí žebříčku ještě alespoň jednou viděl rád bojovat, tedy právě i Edwardse.

Co se britského Rockyho týká, ten nabyl přesvědčení, že už udělal dost, aby se mohl utkat o titul. „Mám na kontě devět výher, to není málo. Jako jediný si to tu nejvíce zasloužím, proto odmítám přijímat jakékoliv jiné nabídky, které nebudou spojeny s titulem,“ vyřkl třicetiletý bojovník s jamajskými kořeny a anglickým občanstvím v rozhovoru pro ESPN.

„Nacházím se v obtížné situaci. Potřebuji, aby se za mě postavil Dana White. Potřebuji nějakou výsadu z jeho strany. Doposud jsem si totiž myslel, že se tu řídíme nějakými žebříčky. Očekával jsem, že když budu zápasit a vyhrávat, tak se dostanu k titulu, to se ale zatím nestalo. Proč bych nemohl bojovat o pás, když mám devět výher v řadě, ale týpek, co má dvě prohry v řadě, by o něj bojovat mohl? Tohle nechápu,“ zarazil se Edwards, který nyní doufá v zázrak.


Další články