Sleduj nás

Teď o tom nepochybuju, Moreno se mě bojí, stěžuje si Figueiredo

Teď o tom nepochybuju, Moreno se mě bojí, stěžuje si Figueiredo
Deiveson Figueiredo pořád doufal, že se v novém šampionovi Morenovi probudí svědomí a nabídne mu čestnou trilogii… Inu, mýlil se.

Figueiredo má s Morenem za sebou dva zápasy, jeden skončil remízou, druhý už poměrně jasně prohrál. I přesto ale doufal, že mu jeho přemožitel nabídne čestnou šanci k odvetě.

„Když jsem já byl šampionem a s Brandonem jsem remizoval, na nic jsem nečekal a nabídl mu okamžitou odvetu. A to i navzdory tomu, že jsem v tom zápase byl lepší, a kdyby mi rozhodčí nesrazili body, nepochybně bych vyhrál,“ uvedl brazilský borec.


Žádné přívětivé odpovědi ze strany svého mexického protějšku se však nedočkal. „Teď k tomu nemám už co říct, Brandon je sráč. Už nepochybuji o tom, že se mě bojí. Nechce o svůj pás hned přijít. Jen z pohledu na něj je mi zle. Je mi zle z toho, co se z něj stalo za sráče,“ štvalo Figueireda.

Situace v muší váze je tedy taková, že Moreno by svůj pás měl v listopadu obhajovat proti Alexandremu Pantojovi, přičemž se od Brazilce Deivesona očekává, že si na konto připíše ještě aspoň jednu výhru, než se jeho jméno bude moct objevit v další titulové konverzaci.


Další články