Sleduj nás

Teď už přede mnou stojí jen Namajunas, má jasno nová vyzývatelka

Teď už přede mnou stojí jen Namajunas, má jasno nová vyzývatelka
Dana White ještě netuší, komu v dámské slámové váze dá šanci bojovat o titul, přesto se s předstihem taková Carla Esparza hlásí o slovo.

Bývalá šampionka téže hmotnostní kategorie se momentálně nese na vlně pěti výher, přičemž naposledy opravdu skvostným způsobem přemohla nebezpečnou Yan Xiaonan.

„Jednalo se o vskutku působivý výkon, takže její žádost pro boj o titul určitě zohledníme. Ještě jsme se v týmu však nerozhodli, jak to bude dál,“ říkal White, který ví, že je tu ještě taková Weili Zhang, jež si přeje s Namajunas okamžitou odvetu.


Carla Esparza by ovšem ráda Zhang předskočila. „Abych byla upřímná, myslím si, že mám teď větší právo na boj o pás než kdokoliv jiný. Teď už přede mnou stojí jen Namajunas,“ zmínila se.

Shodou okolností se Esparza a Namajunas v minulosti už setkaly. Stalo se tak před sedmi lety a tehdy „květinka“ Rose prohrála na submisi rear naked choke ve třetím kole. Určitě tedy své dávné protivnici má co vracet.


„Doba se změnila. Obě dvě jsme nyní odlišné zápasnice. Myslím si, že by si ten duel diváci užili, oběma nám jde o hodně,“ doplnila Carla, která nyní už jen vyčkává na verdikt ze strany UFC.


Další články