Sleduj nás

Teixeira: Adesanya si nas*al do kalhot, když se doslechl, že do UFC přišel jeho „taťka“ Pereira

Teixeira: Adesanya si nas*al do kalhot, když se doslechl, že do UFC přišel jeho „taťka“ Pereira
Israel Adesanya je v MMA prakticky neomylný, ale v rámci kickboxu už pár porážek má. O dvě z nich se postaral nový přírůstek velké UFC rodiny Alex Pereira. 

Není to náhoda, pokud jako profesionální bojovník prohrajete dvakrát s téže soupeřem. Adesanyovi se to podařilo v roce 2016 i 2017, co nejprve na body a posléze na KO podlehl Alexovi Pereirovi, nynějšímu novému členovi UFC.

Ten ihned s předstihem hlásí, že pokud dostane šanci, připíše si nad Israelem zlatý hattrick. Tentokrát se mu jeho pohodlí pokusí nabourat v MMA, kde ho to údajně má bolet nejvíce.


Že není z tohoto přestupu Adesanya zrovna nadšený, toho si všiml Brazilec Glover Teixeira. Ten vycítil u současného šampiona střední váhy dokonce strach.

„Adesanyův taťka dorazil do UFC, není se čemu divit, že najednou Izzy zmlknul. Nikdo jiný mu zde nemůže natropit větší potíže. Pokud s někým dvakrát za sebou prohrajete, podepíše se to na vás. Izzy si moc dobře pamatuje, co se přihodilo, když Pereirovi čelil naposledy,“ tvrdí Teixeira.


„Adesanya není pro Pereiru žádný problém. Pokud ho vypnul ve velkých boxerských rukavicích, tak si představte, jak by s ním zametl v těch malých. Opravdu si myslím, že si Izzy právě nas*al do kalhot,“ podotkl udatný Brazilec, jehož bude na konci října čekat boj o titul polotěžké váhy.


Další články