Sleduj nás

"Tenhle Conor McGregor je k nezastavení!" hlásí bývalý šampion a je si jistý výsledkem

Artem Lobov doprovází Conora na jeho cestě bojovníka již od naprostého počátku. Oba borci spolu ve svém mateřském klubu SBG absolvovali stovky hodin tvrdých sparingů, a tak je jasné, že The Russian Hammer zná Conorovi schopnosti jako málokdo.


Oba navíc pojí dlouholeté přátelství, které se projevilo například při známém incidentu, kdy McGregor útočil na autobus Kahabiba přepravním „rudlem“. Irský bouřlivák tak reagoval na útok Khabibova týmu, který Lobova obstoupil v hotelové hale a připravil mu několik nepříjemných chvilek.


Artem, který po odchodu z UFC zakotvil v Bare Knuckle League, se jako první vrátil k nedávnému zápasu. Ten opanoval Dustin a Artem nabídl zajímavý důvod tohoto scénáře.



„Cítím, že ten poslední zápas Conor možná trochu podcenil. Řekl si, že bude stačit to, co obvykle dělá a zničí ho. Hodně se soustředil na Dustinův box a vůbec nemyslel na lowkicky a MMA jako celek. Prostě očekával, že to bude stejné jako v prvním zápase.“


Ruské Kladivo se sice vrhlo na box bez rukavic, ale o MMA si stále uchovává velký přehled a sleduje, co se na scéně děje. K odvetě a přípravě McGregora nám prozradil následující.



„Musíme ocenit Dustina, jak se od prvního zápasu zlepšil, poradil si s domácím úkolem a dodržel game plan. Conor je ale nyní opravdu zapnutý a plně se soustředí na boj. Nastudoval si chyby ve druhém zápase a upřímně, když se vrátí tenhle Conor? Nejde ho zastavit! Takže si myslím, že Dustina ukončí velmi rychle, první možná druhé kolo. Já předpovídám vítězství v prvním.“


Další články