Sleduj nás

Tenhle zápas jsem absolutně nezvládla, běduje Pudilová, která nyní přišla o titulovou šanci

Tenhle zápas jsem absolutně nezvládla, běduje Pudilová, která nyní přišla o titulovou šanci
Už to pomalu vypadalo, že se nám příbramská bojovnice dostává do své staré známé top formy, poslední turnaj na Štvanici ji ovšem vrátil zpátky na zem.

Lucie Pudilová si pod taktovkou OKTAGONu na své konto připsala tři profesionální výhry v řadě a ta čtvrtá by ji dost možná vynesla znovu někam do zahraničí. V duelu s brazilskou soupeřkou Talitou Bernardo ale nic nepředvedla, a nakonec musela skousnout hořkou porážku na body.

„Chci poděkovat všem fanouškům. Byla jsem v dobré kondici, jen jsem to nezvládla. Mrzí mě to hlavně kvůli vám,“ hlesla Pudilová, která ještě před svým zápasem avizovala, že se nachází v top formě, a i když věděla, proti čemu bude stát, nakonec s tím nemohla nic udělat.


Lucka stála proti držitelce černého pásu v jiu jitsu, což znamená, že se vyžívá v submisích. Bernardo ihned svou českou protivnici od úvodu duelu stáhla na zem a odsud ji prakticky po celá tři kola nepustila. I když jsme viděli pasáže, kdy se zápas držel v postoji, Brazilka jej vždy zkušeně přenesla zpátky na zem.

Viditelně zklamaná Pudilová tak přišla jak o vítěznou sérii, tak zřejmě i o potenciální přesun do zahraničí. Promotér OKTAGONu Ondřej Novotný navíc prozradil, že nyní Lucka nezasáhne ani do titulového boje, kde by s ní v případě výhry počítal.


„Kdyby vyhrály obě holky (Pudilová a Szábová), rýsoval by se nám zajímavý zápas o titul… Bohužel to nevyšlo…,“ sdělil na pozápasové tiskové konferenci Novotný.


Další články