Sleduj nás

Teprve až zápas se mnou ukáže, jak je Woodley prachbídný boxer, predikuje Jake Paul

Teprve až zápas se mnou ukáže, jak je Woodley prachbídný boxer, predikuje Jake Paul
MMA a box jsou dva rozdílné světy, což Jake Paul plánuje svému příštímu soupeři dát jasně najevo.

Mnoho expertů, mezi nimiž řadíme například i bývalé UFC šampiony, se shodlo na tom, že kdyby se Tyron Woodley s mladým americkým YouTuberem střetl v MMA kleci, vyhrál by. Protože si ale navleče rukavice s mnohem větší výplní a jeho bojová technika bude limitována pouze na údery rukou, už tak moc se v něj nevěří.

Téže věc predikuje i sám Jake. „Už zanedlouho všem ukážu, jak je Woodley ve skutečnosti prachbídný boxer. Spousta lidí se domnívá, že jsou box a MMA dva velmi podobné sporty, ale tak tomu vůbec není. Je to jako plavání a basketball, jsou to naprosto dvě odlišná odvětví a na každé potřebujete úplně jinou škálu zkušeností,“ poukazuje.

A zápasnická predikce? No přeci KO. „Myslím si, že Tyrona postupně rozeberu. Nevím ještě, zdali to bude v prvním kole, ale počítám s tím, že mi s přibývajícím časem přestane stíhat. Rozhodně se ho chystám ukončit a lidé se ke mně ještě budou otáčet a omlouvat se mi, že mi znova nevěřili,“ predikuje mladý YouTuber, který by se rád do tří let také utkal s nespornou jedničkou Canelem Alvarezem.

Další články