Sleduj nás

Této pachuti se jen tak nezbavím, hořekuje Sandhagen. S Dillashawem chce odvetu

Této pachuti se jen tak nezbavím, hořekuje Sandhagen. S Dillashawem chce odvetu
Cory Sandhagen cítí, že už naposledy Dillashawa porazil. A pokud to napoprvé dle oficiálního verdiktu bodových sudí nevyšlo, napodruhé by o tom už nikdo neměl pochybovat.

TJ Dillashaw se nyní podrobí drobné operaci kolene, ale až se vrátí, měl by se utkat s vítězem titulové bitvy Aljamain Sterling vs. Petr Yan. Tak víceméně zní i verdikt UFC.

Cory „Sandman“ Sandhagen ovšem cítí, že je tento verdikt neoprávněný. O titul by nyní bojoval on, kdyby jen bodoví sudí měli o trochu více otevřené oči. A když už mu tedy na ruku nešli posledně, tak doufá, že příště by mohli být přívětivější.


„Skutečně velmi, velmi moc doufám, že si to s Dillashawem rozdáme znova, jelikož se této hořké pachuti v mých ústech nebudu moct jen tak zbavit,“ hořekoval devětadvacetiletý rodák z Colorada, podle jehož názoru si rozhodně prohrát nezasloužil. A podobně to vidělo i mnoho dalších lidí.

„Doteď si myslím, že jsem ten zápas vyhrál, a také si myslím, že až se příště s TJem utkám, tak už o tom nebude nikdo pochybovat. On sám se už nebude mít ani o co opřít, protože teď mu body zajistily jenom takedowny. To byla jediná jeho zbraň proti mně. Příště nebude mít ani tu,“ věstí.


Aby to příště ale vůbec bylo. Doposud to spíše vypadá tak, že si Sandhagen bude muset poradit s nějakým dalším vysoce postaveným jménem v žebříčku bantamové váhy, načež by mohl doufat, že se s Dillashawem utká až potom o titul.

Další články