Sleduj nás

UFC 260: Thomas Almeida vs. Sean O'Malley - podrobnosti, analýza a live přenos v TV

UFC 260: Thomas Almeida vs. Sean O'Malley - podrobnosti, analýza a live přenos v TV

Turnaj UFC 260 nám přinese návrat jednoho z nejtalentovanějších bojovníků bantamové váhy, který je mnohými vnímán jako budoucí šampion. Rozjetý vlak excentrického borce se však v posledním zápase drsně zastavil.


Marlon Vera rozhodně nenastupoval proti Seanovi jako favorit, ale předvedl fantastický výkon a dokázal zvítězit TKO na konci prvního kola. Nutno podotknout, že mu hodně pomohlo zranění kotníku, který si Sugar zvrtl špatným došlápnutím. Ten díky této porážce přišel o svou neporazitelnost, ke které v dosavadní kariéře přidal dvanáct vítězství, z toho 67 % přišlo knockoutem.


Sean je v postoji naprosto unikátní, úžasně kombinuje údery a kopy. Díky neuvěřitelné přesnosti dokáže krásně časovat kontry. Fialový pás v BJJ mu dodává pocit klidu ve chvíli, kdy se boj přesune na zem. Na své soupeře vyšle v průměru 6.35 významných úderů za minutu s přesností 57 %.



Thomas Almeida je zkušený devětadvacetiletý Brazilec, který v UFC válčí již sedmým rokem. Během své bohaté kariéry změřil své síly s takovými jmény, jako jsou Rivera nebo Garbrandt.


Momentálně se ale nenachází ve vůbec dobrém rozpoložení a ztratil již tři zápasy v řadě. Celková bilance všestranného bojovníka je dvaadvacet výher a čtyři porážky, kdy 77 % vítězství získal knockoutem. Během jedné minuty vyšle na soupeře 5.39 signifikantních úderů s přesností 44 %. Thominhas má výbornou obranu proti strhům, která mu umožňuje držet boj v postoji, kde se cítí nejlépe.



Sean O'Malley je na UFC 260 připraven skvěle

Thomas Almeida vs. Sean O'Malley - tip


Almeida je v těžké pozici, protože čtyři ztráty v řadě jsou pro spoustu bijců likvidační! O'Malley je přesnější, větší a kreativnější zápasník. Pokud se první prohra na něm nepodepíše, bude o vítězi rozhodnuto již před koncem zápasu. Nám se líbí sázka na výhru Seana před limitem, která je ohodnocena výborným kurzem. Nezapomeňte sledovat noční UFC 260 live zde.


Další články