Sleduj nás

Till není nepřemožitelný, krotí soupeřovy emoce Brunson. Sám má plán, jak ho porazit

Till není nepřemožitelný, krotí soupeřovy emoce Brunson. Sám má plán, jak ho porazit
Již tento víkend se ukáže, který z dvojice Darren Till - Derek Brunson se přiblíží ke špičce střední váhy a společně s tím i vysněnému boji o titul.

Till si před pár dny stihl zvednout sebevědomí. Do éteru vyslal slova, nad kterými musel jeho americký protějšek minimálně pár okamžiků myslet.

Britský bijec s přezdívkou „Gorilla“ se nechal slyšet, že mu UFC nemohlo dohodit snazšího soupeře. „Ve skutečnosti nevidím jediný aspekt, ve kterém by mě Derek mohl ohrozit. Jsem mladší, silnější a rychlejší, nebude mi schopný konkurovat naprosto v ničem!“ chvástal se rodák z Liverpoolu.


Opravdu zde ale není vůbec nic, kde by mohl být Brunson lepší? Sám zkušený sedmatřicetiletý veterán o tom pochybuje. „Darren nade mnou možná cítí výhodu v postoji, kde se ho samozřejmě také nebojím, ale když už si na mě takhle vyskakuje, uvidíme, jak je na tom jeho zem,“ naznačil Derek svou taktiku.

„Co jsem měl možnost vidět, Till není zrovna nejvíce zručný na zemi. Skutečně si myslí, že v tomto boji nemám žádnou šanci? Já mám černý pásek v jiu jitsu a slibné základy ve wrestlingu, uvidíme, co bude mít on,“ rýpl si Brunson, jenž zjevně hodlá předvést taktickou bitvu.


Další články