Sleduj nás

Titul lehké váhy se blíží, věří Michael Chandler. A hned potom plánuje seknout i Khabiba

Titul lehké váhy se blíží, věří Michael Chandler. A hned potom plánuje seknout i Khabiba
Michael Chandler dostane už přespříští víkend šanci rozšířit svou vitrínu úspěchů o pás lehké váhy UFC.

Bývalý šampion z téže hmotnostní kategorie akorát v Bellatoru zaujal UFC diváky tím, že v prvním kole vypnul nevyzpytatelného Dana Hookera. Ihned po tomto výkonu si vysloužil boj o titul, ve kterém se postaví proti brazilskému expertovi na jiu jitsu Charlesovi Oliveirovi, kterého údajně nebude mít problém dát.

„Charles vypadá jako slušný člověk, který má silné zázemí v jiu jitsu, ale co se té komplexní stránky týče, tak věřím, že jsem mnohem lepší. A v duelu bych to měl jednoznačně dokázat,“ věří si Chandler, který by se od roku 2018 stal prvním regulérním šampionem, jenž na trůnu vystřídá Khabiba Nurmagomedova.


A právě ruský Orel zůstává i v důchodu velkým předmětem diskuzí. „Potřebuju jen předvést takový výkon, nad kterým se i Khabib zastaví a řekne si: ‚Jo, tak tohle je soupeř, kterému chci čelit.‘ A nakonec se stejně vrátí, jenže jeho skóre pak nebude 30 ku nule, ale 29 ku Chandlerovi,“ popíchl bývalý šampion Bellatoru.

Teď ještě, aby se Khabib vůbec vrátil… „Myslím si, že ano. On sám v sobě tu touhu stále má. Můžete to slyšet z jeho slov. Potřebuje jen, aby se tu objevil soupeř, který pro něho samotného bude výzvou. A to budu já,“ věří si Chandler.

Další články