Sleduj nás

TJ Dillashaw: Chci dokázat, že jsem nejlepší bantamová váha všech dob!

TJ Dillashaw: Chci dokázat, že jsem nejlepší bantamová váha všech dob!

Ještě než byl na dva roky odstaven mimo hru, tak o sobě tvrdil, že je nejlepší bantamová váha všech dob. A nyní to chce i po svém návratu potvrdit. 

TJ Dillashaw sice v důležitém utkání prohrál proti Henrymu Cejudovi, ale tento boj se uskutečnil v nižší hmotnostní kategorii. Nebýt této prohry, kterou navíc označil za velmi smolnou, prý v UFC nemá přemožitele, což hodlá už brzy dokázat. 

„Já jsem nejlepší bantamová váha všech dob. Když jsem byl mimo hru, každý zápasník se mě i tak snažil vyzývat. To jenom svědčí o tom, jak důležitý pro tuto hru jsem,“ chválil se Dillashaw během Real Quick podcastu. 


„Jsem tu, abych bojoval o ty nejvyšší cíle a utkával se jen s těmi nejlepšími soupeři. Pokud to nebude hned o pás, tak nevadí, ale chci alespoň někoho z top pětky žebříčku,“ odhaloval. 

Ariel Helwani před pár dny informoval o tom, že by se Dillashaw během svého návratu mohl střetnout s Uriahem Faberem. Tento boj dvou veteránu však TJ zjevně odmítl. 


„Chci zpátky svůj titul. UFC to ví. Řekl jsem jim, že jsem připravený čelit komukoliv, kdo mě k němu dovede. To jen dokazuje, jak hladový jsem,“ pronesl pětatřicetiletý kalifornský rváč.


Další články