Sleduj nás

TJ Dillashaw má po úspěšné operaci. Kdy se plánuje vrátit a co vzkázal potenciálnímu soupeři?

TJ Dillashaw má po úspěšné operaci. Kdy se plánuje vrátit a co vzkázal potenciálnímu soupeři?
TJ Dillashaw si naneštěstí ve svém posledním fightu poranil kolenní vazy, a tak musel na neplánovanou operaci. Teď je však už v pořádku, a dokonce zná i vidinu svého návratu.

Ten by rád bývalý šampion bantamové váhy uskutečnil někdy na jaře nového roku, když bude trvat na svém nároku coby jako nového titulového vyzyvatele. Tuto pozici si vysloužil poté, co v těsném bodovém poměru přemohl houževnatého Coryho Sandhagena.

„Ve čtvrtek jsem se podrobil operaci, teď začíná fáze rekonvalescence. Očekávám, že se budu zotavovat minimálně tři měsíce, než se přesunu k nějakým tréninkům. Časová osa je ideální zrovna k mému návratu k boji o titul,“ prozradil Dillashaw.


V bantamové váze se mezitím o pás utkají šampion Aljamain Sterling s vyzyvatelem Petrem Yanem. Tento duel, nebo spíše odveta, se uskuteční na turnaji UFC 267, který se koná 30. října v Abú Dhabí.

„Už do boje se Sandhagenem jsem vstupoval s celou řadou zranění, a přesto jsem dokázal urvat výhru. Představte si, jak to bude vypadat, až budu plně v pořádku. Mým cílem zůstává pás šampiona, na tom se nic nemění. A pokud jsem plně zdravý, nic mě nedokáže porazit,“ informuje TJ.


Svým soupeřům tedy vzkazuje jasnou a prostou věc. „Ať bude mým protivníkem kdokoliv, porazím ho. Jsem nejlepší bantamová váha planety a jsem tu od toho, abych to potvrdil!“

Další články