Sleduj nás

TJ Dillashaw se dožaduje odvety s klikařem Henrym Cejudem: Není tak dobrý, jak si lidé myslí!

TJ Dillashaw se dožaduje odvety s klikařem Henrym Cejudem: Není tak dobrý, jak si lidé myslí!

TJ Dillashaw před svým návratem už začíná vystrkovat růžky. Nejenže mu jde o pás šampiona, ale navíc chce napravit svou poslední prohru. 

Již to jsou více než dva roky, kdy naposledy tehdy ještě bývalý šampion bantamové váhy stál v kleci. Tehdy se rozhodl, že se vydá do nejnižší hmotnostní kategorie, kde hodlal přemoct Henryho Cejuda. 

Co však osud nechtěl, TJ si v tomto boji prakticky ani neškrtl. Cejudo už v první minutě slavil vítězství a Dillashaw si kromě prohry musel odpykat ještě navíc dvouletou bojovou stopku, která mu byla udělena za to, že byly v jeho těle nalezeny zakázané látky. Ty dle svědectví americký bojovník použil hlavně proto, aby byl schopný do muší váhy shodit. 


Čas ovšem plyne jako voda, dva roky od osudného prohřešku jsou za námi a Dillashaw už opět vyhlíží svůj comeback. Kromě toho, že chce opět dobýt titulové příčky, si hodlá najít Henryho Cejuda a ztrestat jeho „neprávem“ vysoké sebevědomí. 

„Ještě jsem o svém potenciálním seznamu soupeřů vyloženě nepřemýšlel, ale kdo by na něm rozhodně nechyběl, to je Cejudo. Štve mě, že když lidé slyší jeho jméno, tak si o něm ihned myslí, že to je dobrý bojovník, ale tak to není. Já jsem mnohem lepší a moc rád bych to ukázal,“ nechával se slyšet TJ. 


„Henry je podle mě pouhý klikař. Způsob, jakým do této hry vstoupil, a způsob, jakým z ní odešel, všechno se opírá o jediný faktor – štěstí. Vše, co dělal, všude měl kliku. Já jsem mnohem lepší a komplexnější fighter, než je on. Chci tu odvetu, aby to lidé pochopili,“ přidával pětatřicetiletý kalifornský rodák v podcastu Real Quick.


Další články