Sleduj nás

TJ Dillashaw tipuje průběh titulového souboje Miocic vs. Ngannou 2

TJ Dillashaw tipuje průběh titulového souboje Miocic vs. Ngannou 2

Následující titulový souboj v rámci těžké váhy bude mít dle TJ Dillashawa jasného favorita.

Bývalý šampion bantamové váhy, který aktuálně vyhlíží svůj návrat na scénu, se domnívá, že „starý pes“ Stipe Miocic opět prokáže své kvality a dokáže si poradit i s tak obávaným strojem na knokauty, jakým je Predátor Francis Ngannou.

Vše bude dáno komplexními zkušenostmi, jakými ostřílený sedmatřicetiletý Miocic disponuje. Ve skutečnosti bude velmi rozhodovat hra na zemi, kterou prý jeho kamerunský protějšek nemá tak vypilovanou.


„Je jasné, že se Ngannou posunul, ale zase se neposunul natolik, aby se mohl vyrovnat Stipeho wrestlingu či grapplingu. Tyto dva faktory podle mě budou v tomto boji velmi rozdílové,“ uvedl Dillashaw ve výpovědi pro YouTube kanál Fight Cat.

„Podle mě s tím Francis bude počítat, proto kvůli tomu změní svou taktiku. Už neuvidíme jeho obávanou KO sílu, když si bude muset neustále hlídat, zdali se ho soupeř nesnaží vzít na zem,“ pokračoval Dillashaw.


„Grappling je věc, po které jste velmi unaveni. A my jsme Francise nemohli vidět v dlouhých fightech, není na ně zvyklý. Podle mě tohle bude pro Stipeho jednoznačná záležitost,“ doplňoval bývalý šampion bantamu, který už nepodotkl, jak se domnívá, že tento zápas skončí. Klidně to může být i na body, jako tomu bylo v prvním případě, když se Miocic s Ngannouem střetli.


Další články