Sleduj nás

Tohle je zápas, který se musí uskutečnit! hlásí Michael Bisping a poukazuje na potenciální bitvu roku

Tohle je zápas, který se musí uskutečnit! hlásí Michael Bisping a poukazuje na potenciální bitvu roku
Velterová váha nepřináší jen rivalitu Colbyho Covingtona s Kamaru Usmanem, ale i Jorgeho Masvidala s Leonem Edwardsem.

Když měl Dana White promluvit o tom, co teď bude s Masvidalem po dvou porážkách v řadě, navnadil fanoušky tím, že by mu mohl umožnit dořešit si své staré účty. A ty ho čirou náhodou spojují s britským Rockym, který sebevědomě hlásí, že je několik výkonnostních úrovní nad svým floridským sokem.

Protože se nám zde už dlouhou dobu rýsuje zlá krev, cítí i takový Michael Bisping, že by byla velká škoda, kdyby se toho nevyužilo. „Tohle je zápas, který se prostě musí uskutečnit!“ hlásí.


Podle bývalého šampiona střední váhy tu pro Masvidala svým způsobem ani momentálně není vhodnější soupeř. „Někteří lidé říkají, aby opět bojoval s Diazem. S tím já ale vůbec nesouhlasím. Jorge vs. Leon, to je duel, který obsahuje všechno. Příběh, nenávist, kvalitní podívanou. Dost možná by mohlo jít i o zápas roku!“ rozvášnil se během podcastu „Believe You Me“.

Horší je pouze to, že se Edwards nyní dožaduje titulové bitvy a je ochotný sedět mimo hru tak dlouho, dokud ji nedostane… „Leon není člověk, který by dokázal budit tak obří pozornost. Pro Usmana ani Covingtona není zajímavý, ale pro Masvidala je to ideální soupeř. Jednak má velkou šanci si zde udělat jméno a jednak na tom nevyjde finančně hůře,“ domnívá se Bisping.

Další články