Sleduj nás

Trilogie mezi Conorem McGregorem a Dustinem Poirierem má oficiálně potvrzený termín

Trilogie mezi Conorem McGregorem a Dustinem Poirierem má oficiálně potvrzený termín
Do třetice všeho dobrého. Dustin Poirier i Conor McGregor vejdou do boje, který může velmi silně zahýbat jejich kariérou.

Už jen to, že Dustin na tento zápas kývl, musel obětovat svou titulovou šanci. Protože si však za tento zápas vydělá více, tak ho to zase tolik mrzet nemusí. Jak se to ale promítne na jeho budoucnosti, to nám napoví až výsledek samotné trilogie.

Conor McGregor se rozhodl pro třetí vzájemný zápas v UFC

Conor McGregor vs. Dustin Poirier 3


Jak se původně spekulovalo, tak se nakonec i potvrdilo. Oba bojovníci se spolu utkají 10. července na turnaji UFC 264. Lokace by měla být ještě upřesněna, ale už teď Dana White s předstihem mluví o lasvegaské T-Mobile Areně. Prioritou ovšem bude vyprodat ochozy, a pokud by to koronavirová situace v Las Vegas neumožnila, celý galavečer by se přesunul například do Texasu či na Floridu.


Součástí karty UFC 264 jsou zatím pouhé čtyři duely. Jennifer Maia se zde utká s Jessicou Eye, Ryan Hall s Iliou Topuirou a Omari Akhmedov s Bradem Tavaresem. Postupem času budou zápasníci jenom přibývat a možná bychom se ani nemohli divit, kdyby se zde objevilo ještě nějaké námi známé jméno. Takoví Mach Muradov s Lajošem Kleinem právě vyčkávají na povolávací rozkazy.

Závěrem se hodí připomenout, že Dana White už teď počítá s tím, že se vítěz bitvy Poirier vs. McGregor 3 střetne s vítězem titulového souboje Chandler vs. Oliveira. Situace okolo špičky divize lehké váhy se tedy zdá být na několik měsíců vyřešena.




[joli-faq-seo id='44994']

Další články