Sleduj nás

Trilogie s Dillashawem je nevyhnutelná, ví Cody Garbrandt, který hodlá být nyní více pokorný

Trilogie s Dillashawem je nevyhnutelná, ví Cody Garbrandt, který hodlá být nyní více pokorný

Cody Garbrandt nyní už dobře ví, proč dvakrát za sebou podlehl TJ Dillashawovi a jak mu tyto neúspěchy v kariéře ještě pomohou.

Když se Cody objevil v UFC, přinesl s sebou zcela nový elán, který se velmi rychle dočkal obří pozornosti. Jeho sláva vyvrcholila titulem bantamové váhy, jenž ukradl Dominicku Cruzovi. Následně o něj však přišel, když se v bratrovražedné válce střetl s TJ Dillashawem.

Tento příběh je dodnes ověnčený mnoha emocemi, které pramení ze vzájemné minulosti. Kdysi dva kolegové ze stejného týmu najednou přetrhali přátelské pouto a své spory si už dvakrát mohli vyříkat přímo v kleci. V obou případech z toho však Dillashaw vyšel jako vítěz a v obou případech shodně na KO.


„Byla to moje chyba. Teď už vím, že jsem na tuto úroveň zápasů ještě nebyl připravený,“ přemítal Garbrandt, který ani jeden ze zmíněných duelů nezačal špatně. Nechybělo moc a sám málem sahal po výhře.

„Vím o tom, že jsem TJe trefil. Dobře jsem ho nahulil a prostě jsem pak ztratil hlavu, šel jsem si pro ukončení. Bojoval jsem tak trochu jako smyslů zbavený. A nejhorší je, že jsem svou chybu zopakoval i ve druhém utkání,“ mrzelo ho.


Cody Gabrandt se připravuje na další zápas v UFC

„Teď už ale vím, že se ty věci musely stát. Kdybych tehdy neprohrál, nemohl bych se nad sebou zamyslet a nebyl bych tak motivovaný, jako jsem teď. Mám toho ještě hodně co dokazovat. Nejen fanouškům, ale především sobě. Jsem si jistý, že ta trilogie s Dillashawem je nevyhnutelná,“ podotkl Garbrandt ve výpovědi pro MMA Fighting.


Další články