Sleduj nás

Tvá žena chce vidět moje péro, vzkázal Conor Dustinovi. A trilogie hned dostala větší náboj

Tvá žena chce vidět moje péro, vzkázal Conor Dustinovi. A trilogie hned dostala větší náboj
Nejen na tiskové konferenci, válka mezi Dustinem a Conorem se přesunula i na sociální sítě, kde došlo k poněkud peprnějšímu trashtalku.

Notorious byl během plnění svých mediálních povinností pořádně vyhecovaný. Svého amerického soupeře zahrnul celou řadou nadávek, ale žádná z nich údajně Dustina nevyvedla z míry. Proto se po skončení tiskové konference přesunul na Twitter, aby to dal Conorovi jasně najevo.

„Tvůj trashtalk je stejně tak řídký jako tvoje vlasy. Už brzy se uvidíme v kleci, šampione,“ napsal Poirier, čímž jasně poukázal na to, že s podobným chováním svého soupeře počítal.


S čím už ale určitě nepočítal, to byla následující odpověď. „Tvá žena chce vidět vlasy okolo mého ptáka i koulí, brácho. Viděl jsem tvé interview s Mikem, takže si možná myslíš, že po mně nejede, ale opak je pravdou,“ odvětil McGregor.

Conor se tak odkazoval na situaci, jež se odehrála před pár dny. Dustinova manželka irského bojovníka kontaktovala na Instagramu. Conor na její žádost neodpověděl, pouze si mezi řádky domyslel, že s ním chce tato žena navázat intimní vztah.


Notorious je známý tím, že se svým soupeřům často snaží dostat do hlavy. V posledních dvou fightech to nedělal, ovšem teď opět navázal na svůj starý odkaz. Jak se to na Poirierovi podepíše, to nám ukáže již časné nedělní ráno.

https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/1413336731844157455?s=20

 

Další články