Sleduj nás

Ty s*áči zku*venej, vypadni z ženského MMA! opřel se UFC bojovník do transvestity

Ty s*áči zku*venej, vypadni z ženského MMA! opřel se UFC bojovník do transvestity
Do profesionálního ženského MMA vlítl bojovník, který byl ještě před pár lety mužem. K tomu navíc se pyšní vojenským výcvikem.

Tento pán se následně nechal přeoperovat na ženu, kterou už od dětství doprovázela silná touha k bojovým sportům. Následně si musel projít celou řadu testů, aby vůbec od komise dostal povolení bojovat.

Postupně nám zde tedy vznikl nový člověk, žena, se jménem Alana McLaughlin. Ta vlítla do profesionální MMA se vší vervou a hned na úvod si poradila se soupeřkou Celine Provost, jíž zdolala na škrcení. Po tomto úspěchu ihned Alana oznámila, že chce být průkopnicí v tomto sportu a svým chováním hodlá otevřít dveře dalším podobně smýšlejícím lidem.


Protože široká společnost na tento krok ještě není připravená, je chování McLaughlin považováno za urážlivé a nespravedlivé. Kromě četné kritiky na sociálních sítích se tvrdě do tohoto transvestity pustil i vrchní zápasník z řad střední váhy UFC Sean Strickland.

„Ty sráči zku*venej, vypadni z ženského MMA!“ rozvášnil se prostřednictvím svého Instagramu. „Klidně si můžeš nechat změnit jméno, pohlaví, nazývej se ženou, ale uvnitř budeš stále mužem. Pokud ses narodil s koulemi, tak jsi prostě chlap. Tohle je přesně ten důvod, proč je atletická komise na hovno!“ zuřil.


Další články