Sleduj nás

Ty šmejde, nech si krysami oblizovat hlavu a o mě se nestarej, opřel se Jake Paul do šéfa UFC

Ty šmejde, nech si krysami oblizovat hlavu a o mě se nestarej, opřel se Jake Paul do šéfa UFC
Mezi Jakem Paulem a Danou Whitem došlo k další ostré výměně názorů. 

Šéfa UFC štve, že se mu mladý YouTuber nabourává do jeho rybníčku, ze kterého se mu snaží tahat jeho zlaté rybky (jako je například Jorge Masvidal), které by rád využil do svých boxerských zápasů, za něž jim slibuje „nesmyslné“ finanční odměny.

Paul takto jedná prý záměrně. Pokud si všichni uvědomí, jak jsou v UFC finančně nedoceněni, začnou se bouřit. A jakmile se začnou bouřit, Whiteovi se celá platová politika začne rozpadat pod rukama.


Aby se šéf nejslavnější MMA organizace planety bránil, přišel s reakcí, podle níž si Jake Paul pouze vymýšlí. Však je to prý jenom upovídaná reklamní figurka, která nebudí takovou pozornost a která rozhodně neplatí nějak lépe.

„Všechno je to jenom hra, ten kluk ve skutečnosti nikoho nezajímá. My tu máme propracovaný systém. Každý si vydělá tolik, kolik si vydělat chce, stačí být aktivní a snažit se. Kdo nezápasí, nemá peníze, to je přece logické. Sami víte, že k duelům nikoho netlačím. A pokud si myslíte, že vám Jake může nabídnout lepší výplatu, pak jste na velikém omylu. Lidi, nenechte se vysmát! Však jeho zápasy neprodají ani 70 tisíc PPV, všechno je to z jeho strany fiktivní hra a vy jste jí jako stádo tupých ovcí uvěřili!“ sdělil veřejnosti s tím, že pokud jste někde viděli vyšší čísla PPV, pak jste jednak "hloupí" a jednak jste se nechali napálit.


Tímto proslovem ovšem White amerického YouTubera opravdu nařkl. „Ty prolhaný šmejde! Raději nech krysy, aby ti dál oblizovaly tu tvou holou palici a o mě se nestarej!“ odpověděl šéfovi UFC.



Proč se tedy stále nabourává do UFC? Údajně chce být tím člověkem, co tu jako první něco změní.


„Když se na to podíváme obecně, MMA zápasníci do své práce vkládají strašně moc úsilí, ale nijak se jim to neoplatí finančně. Dana White rozjíždí velký byznys, ze kterého si ukrajuje největší podíl koláče, a to je prostě špatně. Já tu jsem, abych to změnil. Nedám si pokoj, dokud se White nezmění a nezačne si svých bojovníků vážit!“ vysvětluje Jake Paul, který své kontroverzní působení na scéně bojových sportů hodlá využít pro dobrou věc.


Další články