Sleduj nás

UFC 249 na bitevní lodi? Ideální řešení, myslí si Rogan a apeluje na Whitea

UFC 249 na bitevní lodi? Ideální řešení, myslí si Rogan a apeluje na Whitea

Doposud to byla sice jenom sranda, ale pomalinku to začíná vypadat, že by i na tomto předem bláznivém nápadu mohlo být něco málo pravdy.

Známý komentátor Joe Rogan s ohledem na virovou pandemii, která zavírá všechna veřejná místa, dal šéfovi UFC jasně najevo, aby se s bezpečnostními nařízeními jednotlivých států tolik neštval a zápas mezi Khabibem a Fergusonem uskutečnil na bitevní lodi.

UFC 249 na lodi


„Neustále slyším, jak UFC mluví o tom, že ten zápas nenechají propadnout a že uspořádají turnaj, ale ani sami pořádně neví, kde to bude,“ sdělil Rogan ve svém posledním podcastu.

„Víte co, řekl jsem Danu Whiteovi, že by to měl udělat na bitevní lodi. Vyplujte do mezinárodních vod a uspořádejte to na lodi. Zápasníky tam dopravíte jednotlivě helikoptérou,“ pravil.


„Vždyť nepotřebujete, aby tam bylo mnoho lidí, podstatní jsou pouze bojovníci. Zatím si ale nejsem jistý, jestli se jim podaří složit prelims kartu,“ naznačoval, že bude problém s obsazením.

Khabib vs. Ferguson je opravdu prokletý zápas, který se už čtyřikrát v minulosti dočkal odložení. Málokdo mohl očekávat, že mu na popáté vystaví stopku virová epidemie. Prozatím to ovšem tak vypadá. I tři týdny před turnajem stále řešíme spoustu otazníků.


Další články