Sleduj nás

UFC nemá vyšší kvalitu jak my, nepochybuje šéf Bellatoru. Ukazuje zejména na polotěžkou váhu

UFC nemá vyšší kvalitu jak my, nepochybuje šéf Bellatoru. Ukazuje zejména na polotěžkou váhu
Pokud chtěl Jirka Procházka dokázat, že je nejlepší, měl přejít do Bellatoru. Tuto teorii totiž razí prezident organizace Scott Coker.

V rámci všech sportů je důležité mít zdravou konkurenci a takový Bellator, jenž zatím žije ve stínu UFC, o sobě tvrdí, že je místy kvalitnější jak jeho známější a populárnější MMA rival.

Prezident Scott Coker se například netají tím, že jeho organizace má pod sebou takové zápasníky, které ani v UFC nenajdete. Ti se nachází zejména v kategoriích mužské pérové, lehké a polotěžké váhy či ženské pérové váhy.


„Je mýtus, že pouze UFC má pod sebou ty nejlepší zápasníky, minimálně tři naše váhové kategorie jsou nabitější jak ty jejich,“ pronesl Coker před medii.

„AJ McKee je nejlepší pérovou váhou světa, kdyby Dana White chtěl, můžeme udělat turnaj mezi organizacemi, brzy by to pochopil," řekl.


"Stejně tak je i Cris Cyborg nejlepší dámskou zápasnicí planety. A co se týká polotěžké váhy, tu máme opravdu hodně nabitou, tam rozhodne o tom, kdo je absolutně nejlepší, duel mezi Vadimem Nemkovem a Coreym Andersonem,“ poukazuje.

Inu, i zápasy Bellatoru umí budit vskutku dobrou pozornost. Zdali mají ale pod sebou skutečně tu největší kvalitu, to je spíše otázkou individuálního pohledu na věc. Drtivá většina lidí se i tak postaví na stranu Dany Whitea.


Další články