Sleduj nás

Ukončí McGregor kariéru, kdyby s Poirierem prohrál trilogii?

Ukončí McGregor kariéru, kdyby s Poirierem prohrál trilogii?
Conor McGregor doslova stojí před životním zápasem, jehož výsledek může dost rozhodnout o jeho dalším působení v branži.

Notorious je dlouholetou MMA ikonou, která je ovšem v posledních měsících více slyšet už jenom na internetu jak v kleci. Její poslední zápas navíc dopadl fiaskem, když padla s Dustinem Poirierem na TKO.

S ohledem na tuto prohru začala spousta lidí pochybovat o Conorových schopnostech. „Ta nejlepší léta má už za sebou. Pokud máte takové finanční zázemí, už v sobě jen těžko najdete pořádný hnací motor,“ řekl takový Michael Bisping.


Všeobecně díky těmto pochybnostem se tedy začalo spekulovat, co by se stalo, kdyby McGregor v trilogii s Poirierem prohrál (ač zatím mluví o tom, že to je „nemožné“). Na tuto otázku ovšem zatím nemá odpověď ani Dana White.

„Skutečně nevím, co by se stalo. Dost bude záležet na tom, co bude chtít sám Conor… Nevím, co více bych vám k tomu řekl. Na tuto otázku zná odpověď jenom Conor,“ přemítal White.


„V současné chvíli ani netuším, na čem stojíme. Bude McGregor chtít opět bojovat o titul nebo si dává jenom poslední jízdu do doby, než prohraje, načež ukončí kariéru? Nikdo mu do hlavy nevidíme. V každém případě platí jedno. Pokud chce Conor bojovat o titul, musí přemoct Poiriera. Je to velmi důležitý fight pro jeho odkaz,“ sdělil šéf UFC.

Další články