Sleduj nás

Usman: Já jsem problém, se kterým nikdo nechce mít nic co dočinění

Usman: Já jsem problém, se kterým nikdo nechce mít nic co dočinění

Kamaru Usman je opravdu silně přesvědčený o své dominanci, že se mu prý soupeři až vyhýbají.

Současný držitel pásu velterové váhy UFC, který má za sebou tři úspěšné obhajoby a třináctizápasovou vítěznou sérii v rámci organizace, se nechal slyšet, že on sám představuje problém, na který nikdo nemůže nalézt recept.

„Všichni se mě bojí! Když s někým bojuji, snažím se mu vzít jeho duši. Snažím se ho tak zničit, abych měl jistotu, že ten dotyčný se mnou nebude chtít bojovat znova,“ opakoval Kamaru svá už jednou vyřčená slova na stanici ESPN.


„Ve velterové váze se nenajde nikdo, kdo by se mnou chtěl bojovat. Já jsem totiž ten problém, na který nikdo nedokáže najít recept,“ prohlásil muž, jenž sám sebe označil za historicky nejlepšího zápasníka z váhové kategorie do 77 kg, kde dříve zápasil i takový Georges St.Pierre.

Snaží se si Usman budovat „značku“, která v tom MMA světě stále není tak slavná, nebo se pokouší o trashtalk, aby budil pozornost? Podobné výrazy z jeho úst můžeme v poslední době slýchat častěji. On sám nám však také častěji připomíná, že si zaslouží respekt, jehož se mu nedostává tolik, kolik si zaslouží.



Další články