Sleduj nás

Usman: Kdyby McGregor nemluvil, už by nebyl relevantní. Jsou to zoufalé činy od zoufalého muže

Usman: Kdyby McGregor nemluvil, už by nebyl relevantní. Jsou to zoufalé činy od zoufalého muže
Kamaru Usman má jasno, proč se McGregor v poslední době chová jako naprostý šílenec.

Notorious má sice velké ambice, ale jeho bojové výsledky už nejsou takové, jaké bychom od něho očekávali. Vzpurný Ir prohrál tři z posledních čtyř svých MMA soubojů a po každém neúspěchu přišel s nějakou „přesvědčivou“ výpovědí, takže za ty prohry ani nemohl.

Conor McGregor se prý vymlouvá


Před bitvou s Khabibem měl například zlomený malíček u nohy a jen stěží byl schopen splnit váhový limit lehké váhy. Před první bitvou s Poirierem se naopak mentálně připravoval již na boxerský souboj s Mannym Pacquiaoem, takže byl myšlenkami jinde, až opomněl všechny podstatné aspekty MMA, včetně kopů do lýtka. A nakonec do trilogie s Dustinem vstupoval již s únavovou zlomeninou. Snaha tohoto člověka je tedy velká, ale buďto na to již jeho schopnosti nestačí, anebo má prostě velkou smůlu.

Kamaru Usman má však jasno, kde vězí pravda. „Conor dneska už jenom nadává, to je jediné, co mu zbylo. Musí pořád mluvit, protože jedině tak zůstává jeho jméno stále relevantní. Jsou to ovšem zoufalé činy od zoufalého muže. Opírá se do všech top bojovníků a jakmile mu někteří odpoví, třeba právě já, tak mu zvedáme pozornost, protože jen díky našim reakcím je o něj stále zájem,“ objasňoval Usman pro Fighthype.com.

conor mcgregor zapas 4


Další články