Sleduj nás

Usman si pouze vybírá takové soupeře, které může porazit, vytýká šampionovi Covington

Usman si pouze vybírá takové soupeře, které může porazit, vytýká šampionovi Covington
Kamaru Usman se zatím v UFC jeví jako nezastavitelná síla, ale údajně je to hlavně proto, že si vybírá pouze takové soupeře, které dokáže porazit.

Colby Covington své nařčení uvedl na dobrém příkladu. Kamaru v nedávné době dvakrát obhájil svůj pás proti Jorgemu Masvidalovi, což je člověk, který sice budí zájem veřejnosti, ale zároveň to není klasická velterová váha. Pro mohutného a muskulaturního šampiona, jakým je Usman, by tento protivník tedy neměl být žádnou překážkou.

„To je přesně to, o čem mluvím. Marty Podvodník Usman si vybírá takové soupeře, které může porazit. O tom svědčí i to, že Masvidalovi nabízí trilogii, jelikož ví, že to je pro něho snadná výhra. Masvidal je ale člověk, kterého jsem ničil na tréninku už před deseti lety. Je to lehká váha, naprostý průměrňák. Výhra nad někým takovým vás snad nemůže ani těšit,“ hýřil emocemi Covington.

„Usman si vybírá pouze takové soupeře, které ví, že může porazit. Viz jeho nabídka k boji Nicku Diazovi anebo jeho týmový parťák, nějaký ‚Dilbert‘ Burns... Takové nemehlo, co na špičce žebříčku nemá ani co dělat. Marty by prostě udělal vše, jen aby se mi vyhnul. Takový on je to šampion. Kdyby mu UFC nenařídilo odvetu se mnou, vyhýbal by se mi navždy!“ vypověděl pro ESPN Covington.


Další články