Sleduj nás

Už brzy dostanu novou titulovou příležitost, věří Michael Chandler. Koho teď hodlá porazit?

Už brzy dostanu novou titulovou příležitost, věří Michael Chandler. Koho teď hodlá porazit?
I přes prohru je dobře naladěný. Michael Chandler věří, že se s ním co nevidět uvidíme v titulovém boji znovu.

Michael Chandler je bývalý šampion lehké váhy Bellatoru, který má za sebou už nějakou fanouškovskou základnu. Ta mu v ostré bitvě proti Charlesovi Oliveirovi držela pěsti a jistě pro ni muselo být velké zklamání, když to nakonec nedopadlo.

„Vím, že to musí být pro mnohé zklamání, já sám to nechápu, ale takový je už život. Jsme tu, abychom se z chyb poučili a neustále se zlepšovali. Doufejme, že příště to už vyjde,“ objasňoval muž s přezdívkou „Iron“, který bohužel během UFC 262 na začátku druhého kola neukázal, že má čelist ze železa. Do té doby ho prakticky soupeř ani neprověřil.


Co však nevyšlo poprvé, má vyjít podruhé. „I navzdory tomu, že jsem s Oliveirou prohrál, to ještě neznamená, že bych si to v dohledné době nemohl zopakovat. Rád bych bojoval o titul znovu ještě před koncem roku,“ odhaloval.

A jaký soupeř by ho k této šanci měl zavést? „Kdokoliv, kdo bude volný. Justin, (Gaethje), Beneil (Dariush)… na koho UFC ukáže. Určitě mám před sebou mnoho zajímavých možností,“ říkal v interview pro MMA Junkie.


Hlavu se v současné chvíli snaží držet vzhůru. „Lidí mě plácají po zádech a tvrdí mi: ‚Hej, vždyť jsi málem porazil světového šampiona lehké váhy.‘ Rozhodně tedy patřím do toho elitního mixu,“ podotkl Chandler, jenž podle svých predikcí doufá, že by mu mohla jedna výhra stačit od druhé titulové příležitosti.


Další články