Sleduj nás

Už teď jsem nejlepší ze všech, ale vše má svůj konec, avizuje šampion Usman blízký odchod do důchodu

Už teď jsem nejlepší ze všech, ale vše má svůj konec, avizuje šampion Usman blízký odchod do důchodu
Kamaru Usman naznačil, že v bojové branži nebude už příliš dlouho.

Nigerijský šampion z řad velterové váhy odhalil, že chce jen potvrdit svoji roli v tomto příběhu. Už teď jej mnozí považují za nejlepšího bojovníka této divize, a pokud nyní porazí v odvetě i Jorgeho Masvidala, bude jeho série jen v UFC čítat 14 výher po sobě. Něco takového nezvládl ani sám legendární Georges St.Pierre.

„Již teď jsem nejlepší velterová váha ze všech a co nevidět budu i nejlepší MMA bojovník ze všech,“ avizoval Usman, který se svého snu drží už několik dlouhých měsíců. A každým dnem tento sen nabírá čím dál reálnějších rozměrů. „Až porazím Jorgeho, budu mít na kontě čtrnáct výher v řadě a nikdo nebude pochybovat o tom, jak jsem ve skutečnosti dobrý,“ konstatoval.

A jak se říká, když je člověk na vrcholu, měl by přestat. Také Kamaru vyhlíží brzký konec kariéry. „Ještě nejsem úplně u konce, ale už se k němu blížím. Až naplním svůj osud, tak nebudu mít problém z této hry vystoupit,“ objasnil Usman na stanici ESPN, kde také potvrdil, že se klidně zkusí ještě vydat do střední váhy, pokud zde nebude šampionem jeho přítel Israel Adesanya.


Další články