Sleduj nás

V McGregorově stylu je spousta chyb. Je to sice hvězda, ale také idiot, tvrdí Khabibův trenér

V McGregorově stylu je spousta chyb. Je to sice hvězda, ale také idiot, tvrdí Khabibův trenér
Javier Mendez, vrchní kouč z AKA gymu, se dost divil, s jakou taktikou Conor vyrukoval na Dustina.

Po bitvě je sice každý generál, nicméně slova tak uznávaného trenéra, jakým Mendez nepochybně je, mají vždy svou váhu. A dle jeho názoru se McGregor pustil do trilogie s Poirierem kompletně nepřipravený.

„Každý jsme tvůrcem svého štěstí. Conor se sice možná chováním vrátil ke svému starému já, ale jeho bojový styl byl úplně jinde. Tohle mělo ještě hodně daleko od Conora, jakého si ho pamatujeme,“ předložil ústřední kouč z AKA gymu.


„McGregor se v tom duelu dopustil několika hrubých chyb. Například to, jak se pokusil Dustina utáhnout do gilotiny, to byla naprostá hrubka. Víte, kolik vás takovýto pokus stojí sil? Conor je sniper, odstřelovač, měl si dát raději na čas, aby svého soupeře postupně rozebral v postoji. Tím pokusem o gilotinu se připravil o síly, dobrou pozici a ocitl se na zemi, ze které se ani nepokoušel vstát,“ poznamenával.

„A co se potom dělo po zápase? To bylo naprosto nechutné. Urážet něčí víru, rodinu nebo svému soupeři dokonce vyhrožovat, že ho zabijete ve spánku… Ale no tak, tohle je přeci sport. Omlouvám se, Conor je sice hvězda, ale jako člověk je to idiot. Jsou věci, které se neříkají,“ zdůraznil bývalý Khabibův trenér.

Další články