Sleduj nás

V McGregorovi opět bouchly saze, Khabiba počastoval řadou nadávek a nazval ho srabem, co se vyhýbá výzvám

V McGregorovi opět bouchly saze, Khabiba počastoval řadou nadávek a nazval ho srabem, co se vyhýbá výzvám
I když měl potíže údajně s únavovou zlomeninou, tak se stejně nebál vstoupit do boje, zatímco Khabib, který si prý neustále otevírá ústa, se jistým bojům a soupeřům úplně vyhýbá.

Khabib Nurmagomedov naposledy uzavřel velmi lukrativní a dlouhodobou smlouvu s energy drinkem Gorilla, načež se odebral na tiskovou konferenci, kde mu bylo kladeno několik otázek. Některé se týkaly i současných zápasníků UFC, včetně takového Josého Alda či Conora McGregora.

Jak se dá asi předem tušit, jakákoliv Orlova odpověď může u jistých lidí budit emoce, což se přesně stalo. Khabib řekl, že jak Aldo, tak i McGregor už dávno dosáhli svého bojového vrcholu, na který se už nikdy znova nedosáhnou – ač by si oba přáli opak. Zároveň přiznal, že když Conor bojoval s vyhořelým Cowboyem, tvářil se jako lev, jenže pak potkal lepšího soupeře, a sice Dustina Poiriera, a najednou se z něj opět stalo to známé ustrašené kuře.


Zmíněná odpověď hvězdného Ira pořádně naštvala. „Cože, tenhle týpek ještě nezavřel hubu?“ reagoval McGregor, který překypoval emocemi už před týdnem, kdy se Orel objevil v Hotboxin‘ podcastu u Mikea Tysona, i zde totiž vzpomínal na svou rivalitu s Notoriousem.

Conor se tedy musel snažit Khabibovi otevřít oči, že ani Cowboy není žádný nazdárek. „Kdykoliv jsi měl s Cerronem bojovat, tak sis nasral do kalhot. Však jsi s ním zrušil hned tři duely! Tvůj otec, a dej mu pánbůh věčný klid, nemohl uvěřit svým vlastním očím, když viděl, jak já sám jsem se snadno s Cowboyem vypořádal. A ty budeš znehodnocovat Cerroneho jméno a k tomu nyní ještě Aldovo? Však jsi jen zdrhal! Zavři už hubu!“


A ještě přiostřil. „Ty sám jsi nikdy neměl kuráž, aby ses s Cerronem utkal. Pokaždé jsi od bitvy s ním utekl a teď mluvíš jak nějaká děvka. Aldo je stokrát větší fighter, než jsi byl nebo kdykoliv budeš ty!“ uzavřel svou erupci slov McGregor.

khabib nazor Conor & Khabib

Další články