Sleduj nás

V příštím roce se stoprocentně vrátím! hlásí Cejudo. Soupeř je už předem jasný

V příštím roce se stoprocentně vrátím! hlásí Cejudo. Soupeř je už předem jasný
Henry Cejudo hodlá snad už definitivně ukončit svůj důchodový status a vrátit se zpátky do klece.

Bývalý šampion muší či bantamové váhy UFC skrze svého manažera Aliho Abdelazize potvrdil velké novinky pro rok 2022. Ty jej zavedou do pater nové hmotnostní divize, kde se údajně střetne se současným šampionem Alexanderem Volkanovskim.

„Poslouchejte, Dana je chytrý člověk a ten nejlepší promotér na světě. Hodlá realizovat ty souboje, které budí největší zájem a které mu přinesou peníze. Henry je pro něho momentálně zlatým tahákem, hodlá přepisovat historii a stát se prvním šampionem tří váhových divizí. Tuto příležitost si nikdo nenechá ujít,“ tvrdí Abdelaziz.


White se původně bál Cejudovi otevřít dveře k titulové bráně pérové váhy z toho důvodu, že kdyby náhodou ten mistrovský pás získal, tak by prý zase hned odešel do důchodu. Takové jednání se šéfovi UFC velmi příčí.

„Až ten pás Henry vyhraje, zaručil se, že ho bude obhajovat. V takovém případě nic jeho bitvě s Volkanovskim nebrání. White tomu dá zelenou. Spolehněte se tedy, že v roce 2022 Henryho stoprocentně uvidíte zpátky v kleci,“ dodal s příslibem manažer Ali Abdelaziz.


V současné chvíli by měl být titulovým vyzývatelem Max Holloway. Ten ovšem z nějakého důvodu zatím na tuto pobídku neodpověděl, a tak se stále vyčkává, zdali se své příležitosti chopí, anebo zdali ji nechá vyšumět.


Další články